پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1404/02/20

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع بازاریابی اجتماعی، حمایت طلبی و اصول کار تیمی به منظور افزایش آگاهی و توانمندسازی اعضای شورای پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان خبر داد.

 


دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان، از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع بازاریابی اجتماعی، حمایت طلبی و اصول کار تیمی به منظور افزایش آگاهی و  توانمندسازی اعضای شورای پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان خبر داد.


 


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، دکتر مسلم شریفی، رئیس این مرکز بیان داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، افزایش آگاهی و ارتقاء توانمندی اعضای شورای پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان در راستای ایفای نقش بهتر و بهره وری بهینه تر از ظرفیت شورای پیام گزاران استان به منظور کمک به ارتقاء سطح سلامت جامعه است.


دکتر محسن شمس، به عنوان اولین مدرس این کارگاه، به بحث بازاریابی اجتماعی پرداخت و اظهار داشت: در بازاریابی اجتماعی ما برای یک رفتار اجتماعی مخاطب جذب کرده و آنان را به انجام یک رفتار اجتماعی سودمند ترغیب می‌کنیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مؤسسه بازاریابی اجتماعی ایران، تصریح کرد: در بازاریابی اجتماعی از مؤلفه ها و شیوه های بازاریابی اقتصادی استفاده می کنیم، اما برخلاف بازاریابی اقتصادی که به دنبال منفعت و سود شخصی است؛ هدف نهائی ما در بازاریابی اجتماعی، منفعت و سود اجتماع یا عموم مردم است.


 در ادامه دکتر مهدی لایقی در رابطه با حمایت طلبی، اصول کار تیمی به ایراد سخن پرداخت و ابراز داشت: حمایت طلبی، فرایندی است که در آن افراد و سازمان ها تلاش می کنند تا بر تصمیم گیری های مرتبط با سیاست های عمومی تأثیر بگذارند.


دکتر لایقی افزود: در راهبردهای حمایت طلبی برای یک ایده یا یک برنامه، می بایست به همه دست اندرکاران آن برنامه یعنی: ذینفعان، شرکا، مخالفین و تصمیم‌گیرندگان توجه داشته و از فنون مختلفی چون حساس سازی، بر انگیختن اجتماعی، مناظره، مذاکره، لابی، دادخواهی، ایجاد فشار و فنون رسانه ای استفاده کرد.


به گزارش وبدا، این کارگاه آموزشی با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و کارشناسان این مرکز، آقایان دکتر محسن شمس عضو هیئت علمی دانشگاه و دکتر مهدی لایقی دانشجوی دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت بعنوان مدرس کارگاه و اعضای شورای پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان بعوان مخاطبان اصلی کارگاه، در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار و موضوعاتی چون بازاریابی اجتماعی، حمایت طلبی و اصول کار تیمی برای حاضرین تدریس گردید.